Monday, 21 November 2016

Macamana Saya Buat Sales?


Macam mana saya buat sales ?

Saya tak main harga.
Saya tak ambik untung RM1.
Saya bekerja setiap hari.
Saya tak banyak mengomel.
Saya tak tunggu 'orang suap'.
Saya tahu apa yang saya jual.
Saya tak aniaya seller yang jual barang yang sama dengan saya.
Saya buat iklan & promote setiap jam, setiap hari bukan seminggu sekali.
Saya fokus dan fokus dan fokus
Saya tak survey & bandingkan harga saya jual dengan seller lain.
Saya tak sibuk menyalahkan supplier tentang 'main harga'.
Saya jual manfaat produk, bukan jual harga.

Yang penting mintak dulu dengan Pemberi.
Lepas tu buat, buat, buat & tawakal.

Kalau Dia beri, maknanya Dia izin.
Kalau tak, mungkin ada rezeki lain.



Sumber : copypaste grup whatsapp

Agen Sah WR :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Wednesday, 16 November 2016

Keberkatan Rezeki Dalam Berniaga


If yes, say yes
If no, say no
.
Jadilah bisneswoman yg bertanggungjawab, in shaa Allah rezeki berkat dan cukup 💕
.
Inilah yang dibincangkan dalam team WR Malaysia malam ini :)


Agen Sah WR :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Monday, 14 November 2016

Untung Dropship


" 5 ringgit je kau untung jadi dropship ni? Baik tak payah meniaga kalau setakat lepas duit topup je! "
Kalau 5 ringgit pun kau tak reti bersyukur,

Kau rase kau akan bersyukur ke kalau dapat untung 50 ringgit?

Ke kau memang jenis bile dapat banyak kebaikan baru reti nak bersyukur?

Duhai dropship sekalian,

Kak long harap korang tak lemah bila dengar suara-suara sumbang camni.

Kalau 1 item untung 5 ringgit.

Why not awak targetkan jualan awak sebanyak 20 atau 30 item? 😊

Nothing impossible if Allah says YES!

Dropship pun ade konsep ilmu untuk berjaya 💪

Buat terus sampai jadi! Okay? ( sila jawab 😁 )

=====

Silakan share untuk tiup semangat berniaga para dropship 😉

Sumber : copy paste dari grup whatsapp


Agen Sah WR :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Like Page Beauty Story Mory :)