Thursday, 29 September 2016

Anugerah Syarikat Terbaik Keseluruhan 2016


Pagi ni baca wall fb bos gebu WR dan ini ialah update terkini (pagi-pagi mesti check in wall bos dulu maaa...nak sedut aura positif sampai kenyang hihihi)

Ayat di bawah ialah nukilan bos gebu WR di fb beliau :)



[ ANUGERAH SYARIKAT TERBAIK KESELURUHAN 2016 ! dianugerahkan kepada WR EMPIRE SDN BHD ]

🏆 Alhamdulillah. bila nama diumumkan, banjir dalam dada tak boleh tahan terus crying membasahi pipi. menangis dengan kejayaan syarikat. 
.
menjadi antara 20 syarikat yang terpilih menyertai coaching and mentoring PKNK sudah cukup buat hati ni rasa syukur. peluang yang diberikan, digunakan sebaik mungkin. sentiasa memberikan yang terbaik.
bayangkan company lain yang lebih hebat. experiance berpuluh tahun dalam bisnes. wan hanyalah newbie. baru merangkak. banyak lagi perlu diperbetulkan. 
.
tapi ini lah yang dikatakan rezeki..
hasil discussion pihak PKNK, WR Empire dipilih sebagai SYARIKAT TERBAIK KESELURUHAN pada tahun ini. Allahuakbar. rasa nak crying lagi ni. tak pernah terlintas untuk dapat anugerah ini. 😭
.
pesanan kepada semua..
.
➡peluang yang datang dalam hidup hanya sekali. gunalah sebaik baik mungkin.

➡ usahalah bersungguh sungguh dan lakukan yang terbaik. buat dengan ikhlas dan sepenuh hati.

➡jangan mencari alasan. tapi carilah kejayaan

➡buat yang terbaik, insyaAllah akan dapat result terbaik

😭 crying lagi. sebak. 
dulu orang hina bisnes online. 
sekarang wan dah buktikan, bisnes online is the best.
terima kasih semua.
terima kasih semua.

pada yang masih takut nak bisnes.
jom daftar jadi usahawanWR sekarang.


Agen Sah WR :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Saturday, 24 September 2016

Warna Korporat - Warna Team WR



Beberapa minggu lepas, boss HQ WR dah kongsikan warna korporat - warna tema WR.

Pertama kali tahu tentang warna tema ni, rasa macam wow! Bukan calang-calang bisnes ini, siap ada warna tema sendiri okeyyy.

Ini adalah dress code apabila melibatkan urusan di HQ WR :

= GREY AND BLACK =
= SMART CASUAL =

PEREMPUAN CANTIK
- blaus / kemeja grey
- shawl grey
- seluar/ kain / skirt black
- kasut tutup black
- stokin black

LELAKI KACAK
- kemeja grey
- seluar panjang black
- kasut tutup black
- stokin black

minimize accesories
kalau ada aksesori macam jam, rantai, brooch,  gelang, bag, cincin..bebas 😍

Wah! Ini betul-betul korporat!


Agen Sah WR :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Wednesday, 21 September 2016

Mula Bisnes Dari Rumah Tanpa Modal




Wow!! Cantik tak Buku Panduan Agen WR?? ;)

Gambar ni di share oleh bos gebu WR siang tadi. Buku panduan khas untuk 12 orang agen WR yang akan menghadiri Basic Training di HQ pada 24 September 2016. Saya? Huhuhu belum berkesempatan untuk hadir pada tarikh ini. In shaa Allah nak sangat hadir pada sesi training di lain hari, sambil-sambil kumpul duit buat tambang bas atau tiket flight. Hehehehe..

Saya mula join WR pada Mei 2016 sebagai dropship. Jun 2016 upgrade jadi agen alhamdulillah dan target untuk jadi antara Top Leader WR by Januari 2017. Doakan saya yer :)

Banyak sangat benefit berada dalam WR. Nak tau kenapa?

 ➡ coaching diberi
 ➡ guide, tips, tricks percuma
 ➡ tools poster percuma
 ➡ testimoni beribu
 ➡ produk berkesan
 ➡ tak perlukan modal
 ➡ bekerja dalam kumpulan yang awesome
 ➡ teknik teknik meningkatkan sale diberi
 ➡ motivasi dan confident level anda

banyak lagi ilmu yang di salurkan secara langsung dan tak langsung!

Saya dengan sukacitanya ingin mengajak anda semua tak kira sama sedang bekerja sepenuh masa ataupun surirumah, untuk sama-sama join bisnes WR kerana ia TANPA MODAL. Tak perlu keluar duit 1 sen pun nak buat bisnes.

Tapi yang penting mesti ada
- line internet (smartphone / laptop)
- internet banking dan tahu guna
- masa untuk buat homework yang diberikan
- kerajinan untuk buat kerja (bisnes online bukan bisnes goyang kaki atau skim cepat kaya yer)

Berminat? Jangan malu jangan segan, boleh hubungi saya seperti details di bawah :)


Agen Sah WR :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

Like Page Beauty Story Mory :)